Radioloog Online Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen:Wordt de second opinion vergoed door mijn verzekeraar?
Er zijn verzekeringen die second opinions geheel of gedeeltelijk vergoeden of pas na een doorverwijzing van de huisarts. Bij twijfel kunt u dus het beste informeren bij uw verzekeraar.

Wat kost het?
Onze prijzen vindt u
hier.

Als ik mijn onderzoek per post opstuur, krijg ik het dan ook terug?
Als u het onderzoek per post naar ons toestuurt kunnen wij dat op verzoek ook weer per post terugsturen. Hiervoor brengen wij dan echter wel verzendkosten van €10,- in rekening.

Een goedkopere manier is om zelf een kopie te maken van de DVD met uw onderzoek. Deze kopie kunt u dan opsturen en wij zullen deze dan na het inlezen vernietigen.

Het allervoordeligst is natuurlijk om het onderzoek via het internet naar ons toe te sturen. Dan betaalt u in het geheel geen verzendkosten.

Hoe stuur ik het onderzoek via het internet?
Voor het versleuteld versturen van Uw onderzoek maken wij gebruik van het gratis programma Resilio Sync. Meer informatie vindt U op de pagina „Hoe het werkt”.

Hoe snel krijg ik een uitslag?
Wij streven ernaar om U zo snel mogelijk de uitslag te geven. Nauwkeurigheid en kwaliteit stellen wij echter wel boven snelheid. Mochten uw scans uitzonderlijk ingewikkeld zijn en/of zeldzame moeilijk te duiden afwijkingen bevatten dan kan het zijn dat wij met meerdere radiologen naar Uw onderzoek gaan kijken. Dit kan dan uiteraard wat langer duren.

Wie kan een herbeoordeling aanvragen?
In principe kan iedere Nederlandse burger/ingezetene bij ons een second opinion aanvragen.

Bestel Nu!