Radioloog Online Hoe het werkt

Second Opinion: Hoe het werkt:

 1. Onderzoek Opvragen:
  Bij de kliniek waar het onderzoek is gedaan vraagt U een kopie van het onderzoek met eventuele eerdere relevante onderzoeken inclusief de originele verslagen. Dit zult u meekrijgen op een DVD. Het kan zijn dat u zich hiervoor moet legitimeren en meestal wordt er een klein bedrag in rekening gebracht voor het maken van de kopie.
 2. Second Opinion bij ons aanvragen:
  Als u het onderzoek in bezit heeft kunt u via de bestel pagina per email aangeven dat u een second opinion wilt bestellen. Hierna krijgt u een bevestiging met daarin ook gedetailleerde instructies hoe u de onderzoeken naar ons kunt sturen en een vragenlijst.
 3. Onderzoek naar ons opsturen:
  Er zijn meerdere mogelijkheden om de onderzoeken naar ons te sturen:

  U kunt het onderzoek via het internet naar ons toe sturen. Als U hiervoor kiest sturen wij U een persoonlijke link waarmee het gratis programma Resilio Sync op Uw computer wordt geïnstalleerd. Bij de installatie wordt er dan ook automatisch op uw computer een map aangemaakt die met onze computers gedeeld wordt via een versleutelde verbinding.

  U kunt de gehele inhoud van de DVD en eventueel ook andere bestanden naar deze gedeelde map slepen. Hiermee krijgen wij het onderzoek dan vanzelf binnen. Wij zullen de gedeelde map dan ook gebruiken om de herbeoordeling veilig naar U toe te sturen.
  U kunt de onderzoeken natuurlijk ook per post naar ons toe sturen. Als u de DVD na gebruik teruggestuurd wilt hebben brengen wij daarvoor verzendkosten in rekening. Het is dan ook goedkoper om zelf een kopie op DVD te maken en op te sturen. Na gebruik zullen wij deze kopie vernietigen.
 4. Betalen:
  Als het onderzoek goed bij ons is aangekomen krijgt u via de gedeelde map of via email een factuur. Wanneer uw betaling binnen is gekomen gaan wij aan de slag met de herbeoordeling en krijgt u via email of de gedeelde map van ons de second opinion toegestuurd.

Bestel Nu!